Nemsa - Wij zijn wij?

Wij waarderen uw bezoek aan onze omgeving en heten u van harte welkom. Een kwalitatief hoog product hoeft niet altijd duur te zijn, met dit in het achterhoofd zijn wij als bedrijf begonnen. Doordat we onze producten zelf ontwerpen en maken, zijn we niet afhankelijk van anderen en uiteindelijk scherper qua prijs.

Ons motto is: kwaliteit bieden voor de best mogelijke prijs. De producten worden met hoge kwaliteit en de beste zorg vervaardigd. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel. We willen een grote groep bereiken. Wij willen niet bekend worden met onze scherpe prijzen, maar met de kwaliteit die wij leveren aan onze klanten. Suggesties, verbeterpunten en positieve reacties van de klant zijn altijd welkom.

We werken continu aan het verbeteren van onze producten en het vergroten van het aantal tevreden klanten. Feedback van de klant is daarom van groot belang. Met een leuke collectie vindt u genoeg voor wonen. Denk hierbij aan een assortiment meubelen voor uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer, kantoor, hal/entree, keuken en tuin.

Waarom Nemsa?

Goede service

Service is zeer van belang. Daarom willen wij onze klanten zo spoedig mogelijk te woord staan voor bestellingen, opmerkingen en/of klachten.

Gratis verzending

Wij hanteren geen extra verzendkosten. Dit geldt voor alle producten.

Gratis Retouneren

Ook retourneren van producten is gratis. U heeft 30 dagen bedenktijd.

CLOSE

Productcategorieën

Add to cart